Visitkort

Visitkort - så er man klar til at møde sin kunde

Design af et visitkort - enkelt og professionelt visitkort design til virksomheder, private og organisationer Design af et visitkort Et godt designet visitkort gør dig klar til at møde dine kunder Grafisk design af klassisk visitkort
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Logo, navn, kontakt info - og husk bagsiden

Visitkort er en klassisk opgave for enhver grafisk designer. 

Det virker mest professionelt at give et kort, når du gerne vil give dine kontaktoplysninger videre. Vi lever visitkort design til virksomheder, private og organisationer, Visitkort skal indeholde de vigtigste informationer som navn, kontakt info og logo. Der er næsten ingen designregler og der findes utallige løsninger. Det vigtigste er, at det skal virke. Ikke for små tekst, klart budskab samt kan ma altid bruge bagsiden til at beskrive elevatortalen. Valg af kvalitetspapir og efterbehandling som lak er også noget man overvejer i designprocesen. Vi designer dit visitkort i tæt samarbejde med dig som kunden. Og vi arbejder indtil du er tilfreds med resultatet. 

Client

Danske virksomheder i forskellige brancher


Visitkort - "must have" til enhver branche

Visitkort - design af visitkort - altid klar i lommen Visitkort - design af visitkort - altid klar i lommen
slide
slide
slide
slide
slide
slide

På messestand, ved kundebesøg, til kurser og andet

Visitkort - "must have" i forskellige situationer 

Grafisk opsætning af visitkort laves typisk når man starter en forretning, i forbindelse af ansættelse af en ny medarbejder, ved ændringer af kontaktinformationer, ved fusion med et andet firma, redesign af dit grafiske identitet eller hvis man er løbet tør for sine visitkort. Du er altid velkommen til at skrive til os hvis du har brug for hjælp med design eller redisign af dine visitkort.

Client

Danske virksomheder i forskellige brancher