Annoncer

Boligannoncer til danske dagblade

Design af boligannoncer Boligannoncer til danske dagblade Deisgn af annoncer til ejendomsfirmaet Helle Skovby Boligannoncer til danske dagblade
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Egendomsmægler Helle Skovby

Grafisk opsætning af boligannoncer til egendomsmægler Helle Skovby.

Alt efter behov uderbejder Allianceteam grafisk opsætning af annoncer til hele, halve eller kvart avissider. Her er nogle annonceeksempler som vi har udarbejdet til egendomsmægler Helle Skovby som sælger liebhaverboliger. Disse annoncer trykkes i dagsaviserne Børsen, Berlingske Tiderne og Jyllands-Posten. 

Client

Helle Skovby


Professionelle billeder og fangende overskrifter som sælger

Grafisk opsætning af boligannoncer med en stærk visuel identitet Design af avisannoncer Grafisk opsætning af boligannoncer med en stærk visuel branding Boligannoncer som udtrykker kundens kontinuitet og troværdighed
slide
slide
slide
slide

Egendomsmægler Reinholdt Real Estate A/S

Grafisk opsætning af boligannoncer med en stærk visuel identitet.

Erhvervsmægler firmaet Reinholdt Real Estate A/S fra Vedbæk sælger boliger fra Hellerup til Hornbæk og erhvervsejendomme i hele Storkøbenhavn. Det er vigtigt for firmaet at "deres grafiske ansigt" ud ad til og deres layout udtrykker kontinuitet og troværdighed. Faste grafiske ellementer som logo, farver, udvalgte fonte bruges gang på gang. Disse kombineres med nye billeder samt tekster pakket i en fast skabelon til kvart, halv eller helside annoncer. Ved at disse grafiske elementer går i gennem skabes en stærk visuel identitet for virksomheden som derved fremtræder seriøs og troværdig. 

Client

Henning Reinholdt

Website

https://www.reinholdt.eu/


Inspirerende B2B og B2C annoncer

Annonce design til blad Grafisk opsætning af annoncer til avis b2b annonce opsætning B2B og B2C annoncer opsætning
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Annoncer og mød sine kunder

Aviser, magasiner og blade.

Her har vi lavet annoncer for et advokatfirma som i samarbejde med investorer og banker udvælger 5 byer og i 5 dage holder inspirationsmøder mht. på køb af fast ejendomme i udlandet. Annoncerne bruges til at invitere potentielle kunder til disse møder. Den slags annoncer kan bruges i andre brancher til at invitere potentielle kunder for at dele viden og ekspertise. Et vigtig aktivitet for at skabe nye kunderelationer.

Client

Ann-Sofie Kold Christensen

Website

http://www.akc.dk/


Annoncering før, under og efter messedeltagelse

Design af annoncer før, under og efter messedeltagelse
slide

Mød os i hal B på stand nr. 72

Eksempel på hvordan man skaber opmærksomhed omkring sit brand før messen starter.

Mange virksomheder deltager på messer hvor deres produkter eller ydelser præsenteres. Et markedsføringsmæssigt vigtigt aktivitet før messedeltagelse er annoncering. På den måde kan man opnå større udbytte under og efter messen. 

Website

http://www.simatech.dk/


Avisannoncer

 Design og grafiskopsætning af avisannoncer
slide

Annoncer i trykt medie

Annoncering øger kendskabet til virksomhedens brand.

Virksomheder i sin markedsførings plan ud over online annoncer bruger også trykte media som magasiner, fagblade og aviser. På den måde spreder man sit budskab til deres potentionelle kunder. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilken trykt markedsføringsløsning der egner sig bedst til dine behov, og sørger for at få ord, grafik, billeder og teknik til at spille stærkt sammen.

Client

Valhai IT, Jan Juhl Aagaard Munk


Magasiner og blade

opsætning af magasiner opsætte en annonce halvside annonce advertorials til magasiner Annoncedesign annonceproduktion
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Grafisk opsætning af annoncer og artikler

Disciplin, håndværk og erfaring

Har du brug for hjælp til at sætte dine annoncer og artiker op til magasiner og blade så har vi erfaring og det rette værktøj. 

Client

Vinh Tan Nguyen

Date

2022-11-25

Website

https://skyagency.dk/