Brochurer/Folder

12 siders brochure på engelsk

Designet 12 siders brochure på engelsk Brochure til dansk dental virksomhed brochure designet til dansk dental virksomhed
slide
slide
slide
slide

Dansk dental virksomhed klar til messen

Professionelt og præsentabelt.

For at lave en brochure kræver det et godt forarbejde. Først og fremmest er det budget der sætter en ramme for format, antal af sider og evt. efterbehandling af denne tryksag. Som grafiker modtager jeg typisk færdige tekster og logo fra kunden. Derefter afholdes et møde om projektet for at definere kundens ønsker og krav. Derefter starter den kreative proces som ender med korrektur fasen ind til opgaven endeligt er godkendt af kunden.

Client

Lisbeth Rose

Website

https://www.cmsdental.dk/


Landscape A4 brochure

brochure design til simatech Brochure design til firmaet simatech A4 brochure på 24 sider til dansk firma SimaTech Landscape A4 brochure
slide
slide
slide
slide
slide

Brochureren promoverer service og ydelser

Landscape A4 brochurer på i alt 24 sider til dansk firma SimaTech fra Ballerup.

Valg af denne brochureform er en elegant måde at præsentere budskabet på. Det giver plads og luft til både billeder, tekster og illustrationer. På liggende A4 sider få man en bredformat til 2 spalter tekst, mens billederne udnytter bredformatet og kan ses næsten uden beskæring. 

Website

http://www.simatech.dk/


Flot Bestillingskatalog

et flot bestillingskatalog i lækkert design Overskuelig katalog til bestilling af farvepatroner. Design af en brochurekatalog Tabeller, kolonner og rækker præsenteret i en overskuelig katalog
slide
slide
slide
slide
slide

Tabeller, kolonner og rækker

Overskuelig katalog til bestilling af farvepatroner.

Her har opgaven været at præsentere tabeller, kolonner og en stor mængde af informationer i en overskuelig visuel form så kunder nemt kan finde det som det har brug for og bestille. Fra kunden har vi fået leveret en del Excel filer, som vi fik overført til grafiske programmer. Derefter blev det pakket ind i den rette font, de rigtige farver, størrelse og så videre. 


4 folds tryksag

Design af 4 folds tryksag 4 folds tryksag designet af allianceteam Design af brochurer til koncertprogrammer, museumsinformationer eller præsentation af begivenheder på flere sprog.
slide
slide
slide
slide

Praktisk programoversigt

Smal format med flere sider.

Den type tryksag er praktisk til koncertprogrammer, museumsinformationer eller præsentation af begivenheder på flere sprog. Tryksagen består typisk af en flot forside, en bagside med vigtigste kontaktinformationer, priser og åbningstider. Der er 6 sider til 6 forskelige sprog eller præsentation af budskabet opdelt i flere grupper.


A4 brochure på 12 sider

A4 brochere på 12 sider Vi har designet brochure og folder Design af brochure eller folder i trykt eller digitalt form Design af A4 brochere på 12 sider til EI-udstillinger
slide
slide
slide
slide
slide

Trykkes eller printes

Typisk alt efter antal af oplæg vurder man den bedste løsning.

Teknologisk udvikling i dag giver den frihed, at man kan ved mindre oplæg vælge, at ens brochure skal printes. Det giver samme resultat ligesom hvis brochurer var fremstillet som en klassisk tryksag i offset. Resultat bliver det samme, men prisen er billigere ved print.

Client

Klaus Due

Website

http://ei-udstillinger.dk/


A5 produktmanual på 9 forskellige sprog

A5 produktmanual på 9 forskellige sprog Design af produktmanuel på 9 forskellige sprog design af brugsanvisnings i A5 format til dental virksomhed Brochure design
slide
slide
slide
slide
slide

Produktmanuel med forskellige fonte og på 9 forskellige sprog

English, Dansk, Deutsch, Française, Polski, Ελληνικά, Slovensky, Nederlands og Italiano.

Denne produktmanual på 76 sider har oversættelser til 9 forskellige sprog. Hvert sprog bruger specielle bogstaver og det er vigtigt, at bruge skriftyper (font) som understøtter hvert tegn karakteristisk til hvert land / sprog. Derefter er korrekturlæsningen en vigtig del ved denne type af opgaver.

Client

Lisbeth Rose

Website

https://www.cmsdental.dk/


3 folds tryksag - en praktisk og billigere løsning

3 folds tryksag - en praktisk og billigere løsning Design af lille foldet brochure
slide
slide
slide

Lille foldet brochure

Praktisk er det en A4 side med 2 bukkestreger.

Denne type tryksag har vi alle set ved en receptionsskranken eller i special fremstillet holder som hænger på vægen. Mange virksomheder vælger at bruge denne løsning til at præsenter sine ydelser, da det er nemt og praktisk at producere. Derudover er prisen på fremstilling og grafisk opsætning laver end en tryksag med flere sider.

Website

https://tvc.dk/


Gratis magasin for tandlæger

design af gratis magasiner design af gratis magasin for tandlæger
slide
slide
slide

Viden, ekspertise og temastof

Lægemiddel NYT

Denne type af magasiner fremstilles af virksomheder der gerne vil dele viden indenfor deres fag til andre. Typisk starter opgaven med et kort Skypemøde, hvor kunden fortæller om sine ønsker og om der er specielle behov. I denne konkrete opgave er der købt billeder fra Shutterstock til formålet, da læsestoffet skulle gøres mere indbydende og interessant.

Client

Lisbeth Rose

Website

https://www.cmsdentalshop.dk/


A5 folder - 6 sider

A5 folder - 6 sider Praktisk konsulentpræsentation en præsentabel folder
slide
slide
slide
slide

Praktisk konsulentpræsentation

Enhver konsulent har brug for at give sin kunde en flot tryksag.

Vi kender det alle ... før, under eller efter afsluttet møde får man en tryksag i hånd. Uanset om den tryksag er lille eller har mange sider det eneste er vigtigt - det skal se præsentabelt og indbydende. Forsiden skal være "fangende", bagsiden skal indeholde praktiske informationer, mens andre sider er reserveret til faglig stof.

Client

Jannie Norup Riecke


Sportskatalog

Design og tryk af Sportskatalog Grafisk opsætning af et produktkatalog Design af en sportskatalog for diadora Brochuredesign - ditadora
slide
slide
slide
slide
slide

Grafisk opsætning af et produktkatalog

Fritlægning af billeder, uderbejdelse af illustrationer ...

Et produktkatalog har mange sider med illustrationer og produktbilleder. For at styre sådan en stor opgave kræver det en god planlægning samt at beholde et overblik over alle arbejdsfiler. Udarbejdelse af en arbejdsplan for at overholde deadline er et must.


Gratis dental magasin

Gratis dental magasin Design af gratis avis - læsestof til venteværelse
slide
slide
slide

Læsestof i venteværelse

Interessante og praktiske informationer fra eksperter til deres kunder.

Et flot tryksag på 8 sider som indeholder viden om problemstillinger, behandling, fokus områder og alt det andet som kan være interesant for en lesere. På bagsiden af sådan en tryksag er der altid plads til en flot stor annonce.

Client

Lisbeth Rose

Website

https://www.cmsdental.dk/


A5 folder - 4 sider

Grafisk opsætning til fodplejeskolen Brochure A5 folder - 4 sider A5 folder som faktisk er en A4-ark som har en falsning på midten. Brochure design
slide
slide
slide
slide
slide

Grafisk opsætning til fodplejeskolen

A5 folder på 4 sider

En A5 folder er faktisk en A4-ark som har en falsning på midten. Denne løsning er optimal hvis man vil introducere kort indhold fra gaden eller reception. Folder har en forside, en bagside og 2 sider til budskabet. Anbefales at der bruges til tryk 130g eller 170g papir.

Opgaven er lavet i sammerbejde med Easy PiSi ApS.

Client

Easy PiSi, Pia Simon Rautert

Date

2020-11-11

Website

https://uddannelsetilfodplejer.dk/


A4 folder brochurer

slide
slide
slide
slide
slide
slide

Klar til kundemøder

3 forskellige brochure folder i A4 størrelse

Et standard løsning til at præsentere sit produkt over for kunder på messer og møder. På i alt 4 sider (forside, bagside og 2 indersider) kan man via tekst, billeder og grafik introducer produkter og ydelser.

Opgaven er lavet i sammerbejde med Easy PiSi.

Client

Easy PiSi, Pia Simon Rautert

Date

2021-05-12

Website

https://jvj-maskinteknik.dk/


Brochure i høj kvalitet til alle formål

brochure som hæfte firma brochurer visuel kommunikation brochure bagside
slide
slide
slide
slide
slide

Velkendt medie når virksomheder skal markedsføre produkter og ydelser

Få en stærk visuel identitet

Brochure kan bruges til rigtig mange formål i mange forskellige sammenhænge. Alt efter om du skal til messe eller kundebesøg, brochurer promover din firma med farver, billeder, grafisk stil, valg af fonte mm.

Client

Vinh Tan Nguyen

Date

2022-10-31

Website

https://skyagency.dk/


48 sider blad - trykt og online version

slide
slide
slide
slide

Nyborg Kommunes Seniorråd

Client

Vinh Tan Nguyen

Date

2023-02-02

Website

https://skyagency.dk/