Messestand design

Presentabelt velkomst portal

Design af presentabelt velkomst portal på messen Stand messe design Stand design til Metal work Messestand - designet og optegnet igennem 3D program Stand design
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Messestand design til Metal Work: Jönköbing, Göteborg, Brøndby, Herning

Messestand design til Metal Work er designet og optegnet igennem 3D program i forskellige størrelser.

Hermed vises stand (første 4 billeder) i størrelse 9x4 m bygget med Octanorm system. Stand er 3,5m høj. Den har en port som man kan gå igennem samt den giver stabilitet til bagvæg. På vægge er der glashylder til placering af diverse udstillingsprodukter. En tv monitor er drejet mod strategisk side, hvorfra man forventer besøgende. Til kunden er der tegnet stande i andre størrelser i forbindelse med deres andre messeaktivitater i Danmark og Sverige. Opgaven er lavet i sammerbejde med EI-Udstillinger ApS.

Client

EI-Udstillinger, Klaus Due

Website

https://www.metalwork.dk


En stand opdelt i 2 zoner

Design af en stand opdelt i 2 zoner Messestand design til Grønbech & Sønner standdesign udarbejdet af Stevo Vuk Culajevic
slide
slide
slide
slide

Grønbech & Sønner

Messestand design til Grønbech & Sønner med en areal på 7x2,5m.

Hermed visuelisering samt grafisk design af en lang og smal stand opdelt i 2 zoner. En informativ areal til venstre med en brochureholder og en areal, hvor man kan holde korte møder med en cafebord og 2 stole. På bagvægen er en tv monitor, hvor kunden viser videopræsentationer. Opgaven er lavet i sammerbejde med EI-Udstillinger ApS.

Client

EI-Udstillinger, Klaus Due

Website

https://www.g-s.dk/


Visualisering af stand på 10m2

visualisere af standdesign igennem 3D program Standdesign klar til landbrugsmesse i Herning
slide
slide
slide

Klar til landbrugsmesse i Herning

Mål med opgaven var at visualisere igennem 3D program standarial, grafik, vægge og gulvplads.

Stand har en vægbanner på 4x2,5m, 2 Roll Up i standard størrelse samt et caffebord med 2 stole. Standen er belyst med 8 lamper og er meget rummelig. Det giver plads til at modtage besøgende og afholde korte møder. Design af en messestand er altid en skræddersyet løsning. Det kræver en gennemtænkt planlægning, kendskab til forskellige løsninger og strømlinet design. Vi har et stort 3D bibliotek af profiler fra forskellige leverandører: Porsa, Syma, Octanorm, Foga og System StandexOpgaven er lavet i sammerbejde med LeeSign.

Client

LeeSign, Allan Stoltenborg

Website

http://faurfarm.dk/


Octanorm, Pop Up og Roll Up løsning på 12m2

messe design klar til messe total design af stand med alu profiler
slide
slide
slide
slide

Andreasen & Elmgaard er klar til messe

Hjørne messestand areal på 4x3m designet til Andreasen & Elmgaard.

Mange kunder som udstiller på en messe får deres stand leveret med aluminiums profiler og hvide vægge (her vist Octanorm profiler). Andreasen & Elmgaard har valgt at bruge en buet 4x3 PopUp system fra Expolinc og en dobbelt Roll Up. Med denne elegante løsning får man et praktisk depot rum til opbevaring af personlige ting samt brochurer, foldere, elektronisk udstyr og andet. Opgaven er lavet i samarbejde med LeeSign.

Client

LeeSign, Allan Stoltenborg

Website

https://www.aoge.dk/


144m2 stand klar til store maskiner

144m2 stand klar til store maskiner Standdesign til reception, mødelokale og et rummeligt udstillingsareal Standdesign visualiseret igennem et 3D program
slide
slide
slide
slide

Reception, mødelokale og et rummeligt udstillingsareal

Messestand design til Hydrema. Standen har en størrelse på 16x9m og er lukket på 2 sider.

Standen er visualiseret igennem et 3D program. Hele standen er belyst med lamper som er placeret på alu reg som hænger fra loftet. Denne alu reg er også brugt til ophæng af banner med grafik. Standen er opdelt i 2 zoner. 2/3 del af standen er planlagt til at modtage kæmpe arbejdsmaskiner og virker som udstillingsrum. Imens består 1/3 del af standen af en reception og et mødelokale. På vægen af mødelokalet er der LED skærm som viser forskellige video præsentationer. På gulvet er der brugt gråt gulvtæppe, mens der i de to lokaler bruges parketgulv for at gøre indgangsparti eksklusivt. Opgaven er lavet i samarbejde med LeeSign.

Client

LeeSign, Allan Stoltenborg

Website

https://www.hydrema.com/


Dansk stand klar til USA med detaljeret opstillingsvejledning

Dansk stand klar til USA med detaljeret opstillingsvejledning Messestand design til ConvaTec Kreativ og skræddersyet design af messestand opstillingsvejledning til messestand Messestand opstillingsvejledning
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

ConvaTec med AV præsentation

Messestand design til ConvaTec er optegnet i et 3D program for at visualisere standstørrelse, placering af diverse stand elementer samt grafik på stand vægge, depot rum, runde udskåret montra med baglys (backlight system), stand disk og Panel Base stander. Depot rum har 2 stk. LED skærme En udførlig opstillingsvejledning på 34 sider følger med standen der skal opstilles af eksterne montører i USA. Opgaven er lavet i sammerbejde med EI-Udstillinger ApS.

Client

EI-Udstilliinger, Klaus Due

Website

https://www.convatec.dk/


Simpel men elegant stand

Visalisering af standen til McKinsey Standdesign - Standareal på 4x4m
slide
slide
slide

Visalisering af standen til McKinsey

Standareal på 4x4m

Denne stand har 3 lukkede sider, en lille depotrum, LED skærm til videopræsentation, receptions disk, og en lille lounge område med 3 stole og et bord. På alle vægge hænger stofbanner med grafik. Opgaven er lavet i samarbejde med EI-Udstillinger ApS.

Client

EI-Udstillinger, Klaus Due

Website

https://www.mckinsey.com/dk