Logo Design

Enkelt og elegant logo

logodesign design af logoet Grafisk design logo
slide
slide
slide
slide

Ejendomsmægler Reinholdt

Logo design til ejendomsmægler Reinholdt Real Estate A/S fra Vedbæk.

Henning Reinholdt har ønsket, at hans logo har et enkelt udtryk. I samarbejdet med kunden udarbejdede jeg nogle forskellige forslag. Alle forslag udsprang fra nogle ønsker som kunden havde og kunden fulgte med i processen. Til sidst stod vi med udvælgelse, skriften, farver og forme. Til opgaven er brugt font: Montserrat. Farven som er brugt er en mørkeblå som udtrykker erhverv og soliditet. Kunden får logodesign som en elektronisk fil og kan skifte farve på logoet eller lave andre ændringer alt efter formålet. Ligesom vi har lavet den i en fræk guldfarve til en speciel lejlighed. Vi endte med en logo som sidder lige i øjet og som kunden har været med til at præge. Logo bruges i dag i boligannoncer som trykkes i Berlingske Tidende, Jyllands-Posten og i Børsen.

Client

Reinholdt Real Estate A/S

Website

https://reinholdt.eu/


Livligt og iøjnefalende logo design

logo til maskine brodering Professionel design af logo custom logo design
slide
slide
slide
slide

Nyt Logo til SEO eksperten fra EASY PiSi

Logo design til SEO-eksperten Pia Simon Rautert som driver EASY PiSi i Sønderborg.

Krav for logodesignet var, at det skal være livligt, farverigt og dansende. Dette er opnået med 4 farver samt bogstaver i negativ (altså hvid farve). Logo har en payoff som fortæller kort hvad Pia arbejder med. På et af billederne vises logoet til brodering på firmatøj.

Font: Kidspace DEMO og Frutiger LT

Client

Pia Simon Rautert

Website

https://pisi.dk/


Stilren logodesign

business logo design logo design online stilren logo design
slide
slide
slide
slide

BioPartner - dansk cleantech virksomhed

Logo design til BioPartner som drives af John Shultz.

BioPartner tilbyder grønne løsninger til gavn for mennesker og dyr igennem bl.a.rensning af vand, luft og desinfektion. Derfor har vi til logo brugt farverne grøn og blå, som forbindes med natur, renhed og miljø. Vi har også illustrativt vist vand og natur i bevægelse. Da Logo/Navn har mange anvendelsesmuligher og derfor skal være fleksibelt, har vi brugt en font som er smal og nem at læse.

Font navn: Bebas Neue

Client

John Shultz

Website

http://www.bio-partner.dk/


4 tal i centrum

visuel identitet Logo design services grafisk design af logo
slide
slide
slide
slide

Base4living -innovative møbler 4 you

Base 4 Living internet hjemmesiden sælger moderne og funktionelle møbler til alle aldre.

Vi har brugt en meget letlæslig fornt til udarbejdelsen af logoet. Logoet bliver også nemt husket, da tallet 4 er ret iøjenfaldende, farverigt og unikt. Logoet skulle signalere bæredygtighed, innovation og kvalitet. Vi har lavet et eksempel, hvor logoet bliver brugt til lysreklame. Et stærkt logodesign skaber opmærksomhed, sympati, troværdighed og genkendelse for din virksomhed. 

Font: DIN Medium

Website

https://www.base4living.com/