Web design

Web design tilpasset alle enheder

Responsivt design af hjemmesider webdesign - mobile first tilgang Webdesign til alle skærmstørrelser
slide
slide
slide
slide

Både design og funktionalitet i høj kvalitet

Design af hjemmesiden til Bio-Partner fra Rødovre. John Schultz som driver, udvikler og sælger miljørigtige løsninger og services inden for lugtsanering, desinfektion, rensning af vand, graffitirens og algerrens har ønsket sig en stilren og professionel hjemmeside for at præsente hans virksomhed. På hjemmesiden er der et gennemarbejdet kontakt form, downloadside, cases m.m.. Hjemmesiden er mobilvenlig, som betyder at den kan ses på alle enheder som mobiltelefon, tablet og computer.

Client

John Schultz

Date

2017-10-09

Website

http://bio-partner.dk/


Designet ud fra mobile-first filosofi

Moderne og responsiv hjemmeside website design udfra mobile first filosofi  - effektivt Webdesign i særklasse - god design skaber salg og resultater
slide
slide
slide
slide

Køreskoleni København med online tilmelding

Moderne og flot hjemmeside med funktionaliteter som online booking og designet udfra mobile-first filosofi. Når man har en mobile-first tilgang, betyder det ganske enkelt, at man først designer til de mobile enheder, og derefter optimerer siden, så den også fungerer godt på en større skærm. I og med at flere og flere foretager søgninger på mobilen fremfor computeren og at google har skiftet til at det primære indeks er mobileindekset, er dette tilgang ret afgørende for hjemmesidens optimale performance.

Client

Kingo's trafikskole

Date

2018-11-20

Website

https://kingostrafikskole.dk


Fodterapeut fra Hillerød med et nyt webdesign

Flot og funktionel website design Godt web design skaber salg og gode resultater website design for en fodterapeut
slide
slide
slide
slide

Foddeformiteter pakket i flot og brugervenligt design

Mobilvenlig onepage webdesign som præsenterer en fodterapiklinik i Hillerød. Her har der været fokus på indhold, æstetik og funktionalitet. Udfordring har været at vise mulige foddeformiteter uden, at det vækker ubehag. Kunden har været ret glad for vores valgte grafiske løsning, hvor der var fokus på den relevante behandling mens selve fodproblem blev visuelt vist i form af et mindre billede.

Client

Nelly Bendtsen

Date

2016-10-06

Website

https://www.slotsbyenfodterapi.dk


Skræddersyet responsivt hjemmeside

responsivt hjemmeside mobilweb laptop web design
slide
slide
slide
slide

Flotte billeder og udvalgte farver

Firma brochyrer og hjemmeside nu i samme stil.

Mål på opgaven var at få en stilren hjemmeside som matcher brochurer. Kunder kan nu nemt finde de produkter og ydelser som tilbydes af EI Udstillinger.

Client

Klaus Due

Date

2023-01-11

Website

http://ei-udstillinger.dk/