Roll up

Inspiration til dit roll-up

rollup til messestand grafik til rollup grafik til roll up layout til roll-up logo og tekst til Roll up bannere professionel grafik til roll up
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Roll Up - display af budskaber

Roll-up design

Formidl dit budskab med et skræddersyet roll up, designet af vores professionelle grafiker. Med et roll up banner sikrer virksomheder sig nemlig en flot, elegant og let transportabel reklamesøjle, som kan bruges igen og igen, hvad end man skal til messe eller blot vil opgradere kontoret, butikken eller værkstedet lidt. Har du brug for noget inspiration? Vi har her et lille udpluk af vores mange roll-up designs som vi har lavet til kunder i forskellige brancher. 


Hvordan skal dit roll-up se ud?

layout opsætning til roll up grafisk design til roll up budskaber til roll up Roll Up Banner til butik grafik til Roll-up bannere Grafisk design og layout til rollup
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Roll Up design efter formålet

Hvordan skal dit roll up design se ud?

Når vi sammen skal beslutte os for et design, er det afgørende at tage højde for formålet for med netop dette roll up banner. Skal den være blikfang på messestanden, eller benyttes som en velkomst i din reception? Roll up bannere er ideelle i forbindelse med messer og konferencer, hvor din virksomhed skal synliggøres og budskabet være letforståeligt. Vil du dekorere et tomt butiksvindue eller receptionen, uden at det er permanent, kan det også klares med et roll up. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig til at træffe det rette valg i forhold til dit behov.


Effektiv markedsføring som kan tages med på farten

billig roll up grafisk designer Expolinc Roll Up
slide
slide
slide

Et populært markedsføringsmiddel

Alsidig, effektiv og billig markedsføring med et roll-up.

Et roll up banner er let at tage med på farten, uanset hvor du har behov for at repræsentere din virksomhed. Den er lavet af aluminium og dermed ret let at rulles up og transporteres. Det er særdeles effektivt i den forstand, at det let fanger øjet med den typiske størrelse på to meter. Samtidig er det billigt, fordi det er så let at pakke ned og altså kan bruges på flere forskellige steder. Vi kan skræddersy dit roll up banner lige efter dine ønsker. Kontakt os allerede i dag.